9. kesäkuuta 2013

#79 whatever you do, don't be afraid of the dark


Tänään saimme vieraaksi espoolaisen Katariinan ja schapendoes Islan, jotka kävivät viihdyttämässä pikkuneiti Grimaa jonkin aikaa. Sitä ennen Grima viihdytti kauhistutti omistajaansa ja kameraa paljastamalla syvimmän sisimpänsä, hurjan tappajan:Tapansa mukaan Grimaa olisi aivan hurjasti huvittanut leikkiä Islan kanssa, mutta toinen oli sitä mieltä, että pentu ei oikein soveltunut hienolle neidille leikkitoveriksi. Muutaman komennon jälkeen Grima ryhtyi kaikin tavoin ystävälliseksi ja hukutti verenhimoisen puolensa. Pentu oikein kovasti mielisteli ja kieriskeli maassa, mutta ei siltikään oikein kunnolla saanut vakuutettua Islaa puolelleen. 


Vasta lempeääkin lempeämpi, pahoitteleva hymy sai Islan hypähtämään muutaman kerran leikkisästi ja Grima innostui siitä niin kovin, että kirmaili hyvän tovin yksikseen marjapuskien ympärillä pää viidentenä jalkana!


Pihallaolon jälkeen käytiin kiertämässä lenkki rannassa, koirat saivat olla irti ja Grima kävi muutaman kerran hakemassa keppiä ja vietti hieman pidemmän ajan aivan uimassa (ja sukelsi, voi pälliä!), kun ei tahtonut löytää sille heittämääni keppiä. Vauhtia tuntui riittävän aivan mahdottomasti ja Grima painatti pitkin metsikköä ihan intopiukeana. Kotona maistui ruoka ja nyt uni. :)


pray to your God, open your heart
whatever you do don't be afraid of the dark
cover your eyes, the devil's inside


1 kommenttia: