21. elokuuta 2013

#86 i wanna live where the sun comes out

i wanna live life, always be true, i wanna live life and be good to you
 i wanna fly and never come down, and i live my life and have friends aroundoh and i don't have a show to say, yes and i sin every single day
we never change, do we? we never learned to leave

Pitkästä aikaa kuvia pikkuvunteista, joille onkin kesän aikana tapahtunut vaikka minkälaista. Kummatkin ovat kipeilleen mahavaivojen verran, Ponzo enemmän ja Alma vähemmän. Almalta myös kävi hammaslääkärillä ja sai allergisen reaktion rauhoittavasta, jonka seurauksena koiran koko naama turposi. Tapauksesta selvittiin kortisonilla, mutta huonommin meinasi käydä vajaata viikkoa myöhemmin, kun rouvan maha kävi aivan sekaisin, veto lähti pois ja ilman eläinlääkäriin viemistä mummo ei todennäköisesti olisi selvinnyt silloisen yön yli. Onneksi jälleen uhmattiin lääkärin kehotusta katsella tilannetta ja kiikutettiin pieni heti vastaanotolle, jossa Alma pääsi tippaan ja sai vielä muutaman lääkkeen lisää edellisten tilalle (antibiootit hampilääkärin jäljiltä sekä samaan aikaan aloitetut sydänlääkkeet - kauan me selvisimmekin ilman mitään), ja onneksemme mamma palautui entistä ehompaan kuntoon ja on nyt täysin terve, oma, pirteä ja iloinen itsensä. Lenkilläkin riittää virtaa jolkotella ja ulos ollaan lähdössä innokkaammin kuin koko kesänä. Myös Ponzon maha alkoi käyttäytyä normaalisti lääkkeiden ja maitohappobakteerin jälkeen, oksentelu loppui ja nyt koko poppoo on taas kunnolla elävienkirjoissa. Hyvä näin, toivottavasti saamme pitää samanmoisen tauon eläinlääkärillä ramppaamisessa kuin pidimme tätä kesää ennen. 

1 kommenttia:

  1. Mistä tuo soitin on ja miksei äänenvoimakkuutta voi säätää, vaikka koneen äänet on lähes nollassa niin ääni tulee _todella_ kovalla?

    VastaaPoista