2. kesäkuuta 2013

#77 our faith caught up in flames


i'm tired of the waiting for the end of all days
the prophets are preaching that the gods are needing praise
the headlights are coming, showing me the way
the serpents are singing a song that's meant to say


the desert is calling the emptiness of space
the hunger of a lion is written on your face
a maniac's new love song, destruction is his game
t need a new direction cause i have lost my way


the maniac messiah, destruction is his game
a beautiful liar, love for him is pain
the temples are now burning, our faith caught up in flames
i need a new direction cause i have lost my way

Blogi koki ulkoasunvaihdoksen, on vähän raikkaampien tuulien aika, tosin tästä tuli tällainen suht neutraali kokonaisuus ja kuinka julma olinkaan heivatessani Alman ja Ponzon kuvat grafiikasta! Anteeksi rakkaat, mutta teistä ei ollut sopivaa kuvaa. Eipä tuo muutenkaan kummoinen ole, mutta todennköisesti joudutte katselemaan sitä lumen tuloon saakka... Aikaa koneella oloon saati blogiulkoasuinspiraatioon ei tunnu löytyvän mistään. Mutta miltä näyttää teidän mielestänne?

Eilen käytiin oletetusti lukiolla katselemassa lakittajaisia ja onnistuin tietenkin itkemään siellä. Kuinka paljon mieluummin suuntaisinkaan huomenna kouluun. Kesäloma alkoi ja tässä on seitsemänkymmentä päivää, joina voisin vain nukkua. Hyvässä lykyssä tosin saan kesätöitä niin, että aikaa varsinaiselle lomailulle ei ole useampaa viikkoa, joten ehkä saan itseni edes jotenkuten pidettyä kuosissa. On vain olo, että mihinkään vaivautuminen on turhaa. En jaksa. Näytin heti tänään aamulla todella lupaavasti itkettyneenä kuolleelta kalalta, ja kun perusilmeeni on luokkaa epätoivoisen surullinen koiranpentu niin aivan varmasti kulmien väliin jää pysyvä kurttu koko loppuelämäksi.

Tässä on nyt kaksi ja puoli kuukautta aikaa eristäytyä ulkomaailmasta, miettiä elämän tarkoitusta ja vajota epä-  ottaa vähän rennommin. Kohta taidankin mennä nukkumaan ja toivon, ettei ole niin kuuma etten saa unta. Eilinen ja tämä päivä ovat olleet melkoista hellettä niin, ettei tuolla kauaa pysty kävelemään ilman kuumuuten väsymistä, koirat läähättelevät ja tuntuu että kaikki sulaa.

Kävimme eilen vähän aksailemassa Ponzon ja Griman kanssa, kävelimme paikan päälle ja se olikin jo melkoinen ponnistus. Grima sai juoksennella kentällä ja tehdä putkia, Ponzon kanssa otimme rataa muutaman kerran, eipä tuokaan paljoa jaksanut. Ensi viikolla käytään Tiian ja Neelan kanssa keskiviikkona ottamassa jotain, toivottavasti ei olisi ihan näin kuuma! Minulla ei ole paljoakaan intoa treenailla, kun käveleminenkin on tuskaa ja muutenkin vakava summertime sadness painaa päälle.

Olen ränkyttänyt 30 Seconds To Marsin Love Lust Faith + Dreamsia tässä muutaman päivän ja olen löytänyt jotain omaa lisää aivojeni musiikkikokoelmaan. Ja nyt tuli ahdistus ja kirjoituskatkos enkä tiedä miten jatkan koska sattuu ja puristaa. Aivan julmetusti juuri nyt hyi apua. Kun sain yhden suuren ja tärkeän osan elämästäni kuntoon ja paikan täytettyä, minun jää aikaa ajatella muuta ja nyt olen ajautunut tilanteeseen, jonka tiesin jo aikaa sitten hajottavan pääni näin loman aluksi. Ja loman ajaksi, sillä enhän pääse yli mistään tunteesta tällaisessa ajassa. Ja juuri nyt olen tunteellisempi kuin koskaan ja väkisinkin itkettää kaikki. Ja alan ajatella vääriä asioita, niitä joiden olisi tarkoitus antaa toivoa ja pitää yllä uskoa mutta jotka vain pahentavat tilannetta. Joten nyt on ehkä parasta, että käyn nukkumaan.

Häiritsee ihan liikaa tässä postauksen biisissä paitsi tämä koko kokonaisuus niin nuo ylöskirjoittamattomat lyriikat tuolla taustalaulannassa, "alone" ja "lonely". Ja se on karmivaa.

all we need is faith
all we need is faith
faith is all we need

0 kommenttia:

Lähetä kommentti