28. huhtikuuta 2013

#71 so i know that when it's time to sink or swimTällä kerralla ei mitään uutta auringon alla. :) Suunnitelmissa oli, että olisimme jonkinlaisella kokoonpanolla lähteneet Lahteen KV:n liepeille, mutta kaverini sitten ei päässytkään mukaan enkä yksin jaksanut raahautua paikalle - en yksin enkä varsinkaan Griman kanssa. Kyseessä kun on sisänäyttely niin emme olisi turisteiksi päässeet muuten kuin siihen pihamaalle. Valitsin nukkumisen monenkymmenen euron rahareiän sijasta, tällä kertaa. Ensi viikonloppuna Cittarilla järjestetäänkin vähän isommat mätsärit, eli sinne on tarkoitus lähteä katselemaan ja ihmettelemään kun ikä ei vielä osallistumiseen riitä. 

Keskiviikkona Abby tuli tänne leikkimään ja ihan kivasti noilla meni, vaikka Abbylla on paraikaa juoksut (kuten myös meidän Almalla joka on ihan ulapalla nyt). Kyllä noista vielä hyvät leikkikaverit tulee! Sää oli ikävä, sillä välillä paistoi ja välillä ei, joten koko ajan jouduin pelaamaan valotuksen kanssa ja meni taas hermot lopputulosta tutkaillessa. Raah. Samoiten tänään kuvailin neitiä pihalla ja eihän tästä mitään tule! Vihaan sitä, kun tuo putki sahailee ja itse en osaa tarkennella sen kanssa ja aina on liikaa valoa. Tai liian vähän kun yllättäen heittää pilveen. Vaatii totuttelua tämä valoisuus.

i don't know what stressed me first or how the pressure was fed
but i know just what it feels like to have a voice in the back of my head
like a face that i hold inside, a face that awakes when i close my eyes
a face that watches every time i lie, a face that laughs every time i fall

Kovin kuvientäyteisiä nämä postaukset, yh. 


4 kommenttia:

 1. Liebsteriii teille!
  http://pimeasade.blogspot.fi/2013/04/liebster-blog-11-kysymysta.html

  (p.s. Abby ja Grima on aika ällöjä <3 haluun tulla joku päivä kuvaamaan niitä!)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ulkoasu tässä blogissa + kauniita kuvia hienoista koirista! Millä kuvakalustolla kuvailet? :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla ja vallan suloinen juniori :)

  VastaaPoista
 4. Ahmalapsi kiitos! Ja kyllä pääset joskus kuvailemaan ainakin Grimaa. >:) Suuntaahan joskus tänne naapurikylään sieltä!

  Anonyymi, minulla on Canonin 1100D ja putkena näissä Tamronin 70-300mm (oisko F/4-5.6 vai mikähän) saha, en suosittele. Kiitoksia! :)

  Ja Bealle myöskin kiitokset ja samat terveiset takaisin. :)

  VastaaPoista