21. maaliskuuta 2013

#65 hold me close just like the first time

Eilen 20.03.2013 vietettiin meidän pikkuisen Alman ainoita (voi mikä pessimistisyys!) kymppisynttäreitä, 10 vuotta tuli siis mittariin. Outoa ajatella, että toinen on jo niin vanha. Paljon onnea rakas. ♥

when the night is young but it makes you feel much older
and you comatose each waking hour of life
when the days go by but the darkness lingers longer
and before you know it life is one long night
but when i close my eyes i see you stand before me
and if you take my hand i'll leave it all behind

because only you can set me free
so hold me close just like the first time

Myös nuorimmainen eli Grima täytti eilen melkein yhtä kunnioitettavat 9 viikkoa. Seisomista tyylikkäästi täytyy ilmeisesti vielä reenailla, sillä aikamoinen lehmä tuo on parhaiten onnistuneessakin kuvassa... No mutta sillä linjalla on hyvä jatkaa! :D Ei malta neiti millään pysyä paikallaan varsinkaan silloin, kun sattuu kamera olemaan tarkoituksella mukana! Mokoma saattoi myös johtua vielä säheltävästä seisottajasta ja kuvaajan (heti muita syyttelemässä!!) hitaudesta. Kyllä me opitaan!5 kommenttia:

 1. toi toinen kuva almasta! ihana :D äh on toi grimakin niin ihana että tulisi mieli hakea se tuolta näytön takaa.

  VastaaPoista
 2. anteeks mutta pakko kysyä, mikä grimalla on päässä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^lankaa, laittaa korvat oikeaan asentoon, luulisin :)

   Poista
 3. Miten bortsun korvat muuten kannattaa liimata/teipata/langottaa jotta voisi toivoa niistä tulevan parhaiten puolipystyt?

  VastaaPoista
 4. Wilma, et pääse hakemaan kun vahdin tuota kuin hai laivaa! Turha edes yrittää.

  Ja Anot, Grimalla tosiaan on päässään pätkä korvanliimausnarua, joka kasvattajalla laitettiin ihan esimerkiksi. Toiselta puolelta irtosi itsestään, ja leikattiin sitten loppupätkä tuollaiseksi lyhyeksi, ehkä se sieltä jossain vaiheessa irtoaa. Uudestaan tuskin lähdetään liimailemaan, kun tuolla on suht kevyet korvat, jotka ilman narua ainakin toistaiseksi pysyvät oikeassa kohdassa. Katsotaan miten tilanne vaatii.

  Grimalla korvat olivat kiinni näin http://riemunkiljahduksia.kuvat.fi/kuvat/Amazeme%20Strong%20Faith/2013/Maaliskuu/11.03./IMG_2626.JPG/_full.jpg eli ihan villalangalla ja maitoliimalla ne on ns. kiristetty yhteen taittokohdalta liimaten. Näin ne eivät pääse jäämään luppaan. Abbylla (nyt reilu 1v. bortsunarttu, jota olen säännöllisesti lenkitellyt sen koko elämän ajan) taas korvat vetivät pentuna pystyyn, ja sille laitettiin pienet painotniin, että kääntyivät alaspäin. Tätä ei kuitenkaan yritetty kauaa, sillä aina ne painojen poisoton jälkeen ponnahtivat pystyyn. Nyt neidillä siis on pystyt korvat, mutta kaipa painojen kanssa ja pitkällä pinnalla vahvasti nousevatkin korvat saisi puolipystyyn, en osaa sanoa.

  VastaaPoista