16. maaliskuuta 2013

#63 didn't anyone ever tell you it's ok to shine?

Meillä on Griman kanssa yhteiselo lähtenyt sujumaan oikein mainiosti, ja arki on alkanut tasaantua nopeasti - tietty päivärytmi on lähtenyt kehittymään. Tuntuu hyvältä herätä pakon edestä aamulla käyttämään tuo ulkona ja saada unta ihmisten aikoihin. Tänään neiti täyttääkin tasan kaksi kuukautta! Voisin värkkäillä tänään tämän ulkoasun uusiksi ja samoiten tehdä lapsellekin (+ itselleni?) omat sivut tänne blogin puolelle. Katsotaan mitä saan aikaiseksi, jos saisin nuo tänään hoidettua, niin ei tarvitsisi enää tämän jälkeen mietiskellä...

Griman kanssa ollaan tähän mennessä lähinnä tutustuttu toisiimme, rutiineihin ja ihan vain omaan pihaan, p, muttan muuten ollaan pysytelty omalla reviirillä. Tänään olikin siis edessä oikea toimintapäivä, kun aamulla kävimme rannassa käppäilemässä ja kuvailemassa. Tapasimme koiria oikein kolmin kappalein, kaikki  minulle ennestään tuttuja (Abby, muuan bichon ja tiibetinspanieli) ja eipä Grimakaan ollenkaan ujostellut. On se vaan ihan mahdottoman reipas lapsi. Sitten autoilimme Vierumäelle, jossa pidimme pienen leikkihetken samanikäisen (itse asiassa päivää nuoremman) englanninspringerspanieli Ollin kanssa. Ennen päiväruokaa napsittiin vielä kynnet ja pidettiin harjaustuokio. Illalla sitten koetetaan taas temppuilla namin avulla (istuminen ja maahanmeno ollaan treenattu, jännää nyt nähdä, miten onnistun jättämään käsimerkit pois), jos sitä vaikka harjoittilisi sitä tärkeää seisomista. Tuota pientä on yllättävän hankala opettaa, kun se ei itse vielä osaa tarjota mitään! Mutta yllätyin siitäkin, kun muutaman toiston jälkeen maahanmeno onnistui, samoin istuminen onnistuu automaattisesti jopa ruokaa annettaessa.

Huomenna käydään enoni luona tutustumassa heidän seropiinsa, josta siitäkin toivon saavani Grimalle kivan leikkikaverin. Niitä kun ei voi olla koskaan liikaa ja yritän nyt alusta alkaen keksiä mahdollisimman paljon sellaisia "varmoja nakkeja" koira- ja ihmiskontaktien suhteen. Tiistaina käydään Abbylla leikkimässä ja katsotaan, milloin keksisin hyvän päivän käydä Niinalla Popia moikkaamassa. Pitkä aika ilman pentua tekee sen, etten oikein osaa arvioida, miten paljon puuhastelua tuolle voi päivänkään sisällä järjestää, mutta tuskimpa näistä kontakteista mitään haittaakaan on. Alla on tämänpäiväinen kuvasato ja alimmat kolme ovat parin päivän takaa. Kiitos Niinalle kuvausavusta!









idol of roses, iconic soul
i know your name 
lead me to war with your brilliant direction

roses, Bel Air, take me there
i've been waiting to meet you
palm trees in the light, i can sleep late at night
darling i'm waiting to greet you





0 kommenttia:

Lähetä kommentti