7. huhtikuuta 2012

#27 sumu suojaa meitä katseilta

Keskiviikkoiltana Abby muutti kolmeksi päiväksi meille asumaan, ja nyt onkin ollut taas hieman erilaista eloa talossa! Pari tuntia sitten tosin vein neidin kotiin, mutta jonkinlaista postausta tästä voisi tehdä. Kokonaisuudessa meillä meni oikein kivasti, joskin parit kakit tuli tehtyä sisälle, on se nopea. Omaa huolimattomuutta pitäisi tässä asiassa korjailla - tosin tuntuu siltä, ettei tässä talossa ollut muita ulkoiluttajia kuin minä. Niin joo.

Koko porukka rakastaa tuota otusta ja iskä on varsinkin aivan myyty Abbyn kauneudelle ja onhan se kiltti luonteeltaan. Eilen käytiin pikkuneidin sekä enoni villakoiramix-Zerin kanssa koirapuistoilemassa Tähtiniemessä ja mukaan pääsivät myös Alma sekä Ponzo. Paikan päälle ilmaantui lisäksi muutama muu koira; sekarotuinen Nuka ja kaksi toopermannia. Eilen ei ollut kummoinen sää, joten kuvia ei ole oikein näytettäväksi, tuli laadultaan kuraa (siis kurempaa kuin normaalisti!).

Tänään treffattiin täällä kotinurkilla lahtelaisen Ainon ja tämän porokoirapojan Sumun kanssa. Nämähän tulivat hyvin juttuun ja menoa riitti alusta alkaen! Kovan suunnistuksen jälkeen löysin vaistoillani (:D) Rainion pusikkopuistoon jossa sitten lapset pääsivät kirmailemaan vapaana.

"Ihana risu löysin ihanan risun!"
"JÄÄÄÄÄ et saa sitä se on MINUN" *hullunkiilto*
Taittokorvat..."Ai saatana se tappaa mut!"
........ kuoli.

Kiitos Ainolle & Sumpalle seurasta, vaikka loppu olikin hieman surullinen. Kaikki kuvat löytyvät täältä.
Nyt keräilen hieman voimia keikkapostaukseen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti