10. maaliskuuta 2012

#20 oulu

Hiihtoloma tuli ja meni, ja meikälikka vietti sen loppuosan (torstaista lauantaihin) iloisesti Oulussa Lauran luona! Olen niin laiska, etten jaksa laittaa tähän mitään jännää jokatunninselitystä reissusta, mutta sen verran voin paljastaa, että menosuuntaan istuin bussissa 9 tuntia (09:00-18:00) ja tulosuuntaan 7 tuntia 20 minuuttia (sunnuntaina 06:40-14:00) eikä se tuntunut ollenkaan hullummalta! Napit korvissa ja pää pilvissä matka sujui oikein rattoisasti kera eväiden.

Eka päivä meni lagaillessa Lauralla, kun oltiin molemmat puhki (minä matkasta ja Laura koristurnauksesta), mutta perjantaina sitten valpastuttiin ja lähdettiin Oulucityyn käppäilemään, käytiin oikein kiinalaisessa ravintolassa syömässä aivan ihanaa lounasta! Hmm omnomnom on ikävä ruokaa. Kapesta matkattiin bussilla Lauran kaverille Evelle, joka omistaa Aawa-nimisen australianpaimenkoiralapsen. Käytiin lenkkeilemässä sellaisella hienolla aukeapaikalla ja ai että sieltä sai kivoja kuvia! Tai siis olisi saanut, mikäli olisin taitavampi käsittelemään tuota kameranpahaista. Aawa on muuten aivan ihastuttava koiraneiti! Kiitos Evelle seurasta. :)

Lauantai sujui muksusti, käytiin myös kaupungilla hengailemassa, kierrettiin parit vaatekaupat ja syötiin ihanaa Ben&Jerry -jätskiä Stockmann Delissä! Aaaaah rakastan, Heinolaankin tollanen! Kolme palloa 4,90€ ja kyllä kelpasi. Eikä ähkyttänyt kuin kymmenisen minuuttia (siis sillä lailla pahasti) sen jälkeen. t true-syöppöOulu on kyllä nasta mesta! Aivan erilainen maailma tällaiselle maalaiselle, siis maalaiselle verrattuna noin isoon kaupunkiin. Kaikki se bussiruljanssi (paikkikset, citybussit....), ihmispaljous, liikennevalot.. Aivan varmasti olisin pidemmän päälle ahdistunut pahasti, kun täällä tuppukylässäkin tuppaa sisältä kiristämään jos joutuu käppäilemään muiden keskellä. Hmm. 

Aivan mahtava reissu takana, kiitos Laura (+ perhe hihihiih) seurasta ja tilaisuudesta, keväällä sitten täytyy tehdä juttu toisinpäin.. En malta odottaa että hää hiippaisee tänne Hönölään! :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti