24. helmikuuta 2012

#16 olette kauniita noin

15.02.2012 @ Mikkeli, Mikaeli



Se tunne kun iskä on kerrankin hämmästyttävän paras ja me ajelemme Mikkeliin kuuntelemaan Happoradiota Mikkelin kaupunginorkesterin kaverina ja jestas. Koen tulevaisuudessa todennäköisesti hirviää nostalgiaa tuon biisilistan kanssa. Se sai itkemään ennen kuin koko huikeus oli edes alkanut. Puhumattakaan siitä tunteesta kun Ruumiinavauspöytäkirjan alku vingutetaan viuluilla ja se jatkuu ja jatkuu ja minä parun että helvata lopettakaa. Uhrille sai itkemään kyyneleitä. Liian kaunista. Saatana miten kaunista.

Joskus sitä laittaa miettimään, voiko todella rakastaa täydellä sydämellä jotain sellaista, jota ei tunne. Jonka kanssa kuitenkin on joka päivä, lähes joka tunti. Joka koskettaa syvemmälle kuin yksikään jonka tuntee. Aki on komia kun sillä on lomaviikset. Ja AH on maailman kaunein ihminen. Mitä kuvaan tulee, onnistuin siinäkin jo nolaamaan itseni, jonka takia Hapsun ja Markun hammashymy ja kyllä ne näyttää siltä, että niitä vähän nauratti. Jamiakin jopa pikkusen. Aw. :}

"Aki haluutsie kirjottaa minun käteen?"
"No TOTTAKAI mie haluun!"

Aki mie rakastan sinua! 




Itä-Suomessa tulee. Kiitos video(i)sta Laura H. Peeäs mie näyn tässä, Se kulkee minun nokan eestä ja minä ja Canon ollaan siinä kauniita kanssa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti