6. lokakuuta 2011

#03 syysaurinko

Viime viikonloppuna oli niin mahtava ilma, että lähdin ihan varta vasten lenkille normaalia aikaisemmin, nappasin kameran mukaan ja ainakin yritin ikuistaa pari hyvää kuvaa Ponzo-herrasta. On se ihanaa, että omistan niin hyvän kuvauskaluston, että saan lähes aina hyviä kuvia rumasta koirastani, vaikka olenkin se maailman surkein kuvaaja. ♥ Runkona omistan siis Canon 1100D:n ja putkena mukana oli Tamronin 70-300. Onhan tuo jälkimmäinen hieman epäkäytännöllinen, mutta kun halvalla sain niin mikäs siinä. Plus aivan täydellinen putki koiranäyttelyihin ym. koirakisoihin / -tapahtumiin. 




Lauantaina käytiin aamusta Mustissa ja Mirrissä (Heinolan ABC:llä) tarkoituksena ostaa koiranruokaa, ja itsellä taka-ajatuksena sitten napata mukaan samalla pytkyille uudet hihna ja panta. Tuommoiset neonpinkit Hurtta Lifeguard -varusteet ostin, onhan ne arvokkaita mutta kyllä nyt kelpaa käppäillä iltapimeällä! Panta on puolikurkkariksi ehkä hieman liian iso, mutta parempi se kuin liian pieni (...). Kokoa 45, pienempi olisi sitten ollut kolmevitonen ja se ei olisi kyllä menyt edes tuon kaulaan. Almalta menee panta pienimmilläänkin helposti läpi, mutta pääasiassahan minä nuo Ponzolle ostin.



Onhan tuo väri ehkä hieman... naisellinen? mutta pääasiahan on, että mamma tykkää! Eikä se näytä ainakaan tätä herraa suuremmin haittailevan tuo väritys, ihan samalla lailla kuljeskelee (yhtä mielellään) yleisilläkin paikoilla! Niin niin, olen aivan rakastunut noihin, ärsyttää vain, kun Alman turkista / ihosta / jostain tuppaa lähtemään tummaa likaa tjsp. aina pannan sisäpinnalle, joten tuokaan ei ole enää niin ihanan pinkkipuhdas mitä oli pari päivää sitten.. Ehkä en uskallakaan käyttää sitä enää Aamulla. :--------D





Jos jotakuta kiinnostaa, niin voisin poiketa tästä aiheesta ja söpöttää jotakin koulusta. Paitsi että ei siitä ole sen kummemmin kerrottavaa, vain se, että tänään oli sitä varsinkin minun rakastamaani uintia liikassa ja ah. ♥ Oon AINA tykännyt siitä ja tuun aina tykkäämään! Onneksi se on nyt ohi sitten, ensi kerralla hommaan itseni pois sieltä jollain syyllä, keväällä voisi taas uida sen kerran ja hmm.. kaikkein pahinta pakkopullaa! Onneksi meillä oli nytkin sitä vikat tunnit, eli no pänik koska no kiire. ;3 Uimahallissa ei muuten toimineet mitkään kuivaimet tai pistorasiat jonkun rikkoutuneen sulakkeen takia. Ajaa sitten kotiin hiukset märkinä kypärässä hurr. Kerran se vain kirpaisee.
the lights go out all around me
one last candle to keep out the night
and then the darkness surrounds me
i know i'm alive
but i feel like i died
and all that's left is to accept that it's over
my dreams ran like sand through the fists that i made
i try to keep warm but i just grow colder
i feel like i'm slipping away

after all this has passed

i still will remain
after i've cried my last
there'll be beauty from pain
though it won't be today
someday I'll hope again
and there'll be beauty from pain
you will bring beauty from my pain

my whole world is the pain inside me

the best i can do is just get through the day
when life before is only a memory
i wonder why God lets me walk through this place
and though i can't understand why this happened
i know that i will when i look back someday
and see how you've brought beauty from ashes
and made me as gold purified through these flames

after all this has passed

i still will remain
after I've cried my last
there'll be beauty from pain
though it won't be today
someday I'll hope again
and there'll be beauty from pain
you will bring beauty from my pain

here I am at the end of me

trying to hold to what I can't see
i forgot how to hope
this night's been so long
i cling to your promise
there will be a dawn


2 kommenttia:

  1. Ei vitsi noi kuvat. <3.<3 Miks Virkku ei suostu posettaan tolleen? :-----DD

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa on ihan hirveän vaikeaa saada Ponzoa (saati sitten Almaa) pysymään paikoillaan, ja sitten kun saa, koira ei sitten millään houkuttimella suostu katsomaan kameraan. Se on sekunnin sadasosasta kiinni, tuleeko tuommosia kuvia kuin tuo kolmanneksiviimeinen kuva vai ei. :--------D

    VastaaPoista