13. tammikuuta 2014

Still I keep in mind that snow is safe

tonight i won't say tonight it's ok
always had a feeling it would pass
never ever thought it'd be this way
still i keep in mind that snow is safe
safer than it was

Vihdoinkin lunta. Vain tuo parin sentin kerros saa aikaan sen, että tänään iltapäivällä puoli neljältä, kun pääsin koulusta, oli vielä niin valoisaa että olisi voinut kahdenkymmenen minuutin ajan vielä heilua kameran kanssa suhteellisen kelvollisin tuloksin. Tuo kymmenen pakkasastetta vain tuntuu kauhean vilakalta leutojen kelien perään - ei tarkene käyttää Grimaa aamupissalla ilman kunnon varusteita tai kykkiä kauaa ovenraossa koiria huutamassa. Reidet jäätyvät lenkillä ja eilen illalla täytyi Ponzoa kantaa kotikadunpätkä, kun reppanaa paleli tassuista. Mutta kyllä minä nautin nyt. 

Eilen kävinkin pitkästä, pitkästä aikaa ulkona kamera kourassa ja taiteilin jäisellä kalliolla parhaan kykyni mukaan - enkä muuten kaadunnut! Ja pitkästä aikaa olen tyytyväinen kuviin. Harmittaa vain, kun koneeni vääntää värit niin erilaisiksi kuin mitä suurin osa muista näytöistä niin tuntuu, että muokkaan kuvat aivan päin honkia joka kerralla. 

Mutta kyllä Grima on söpö, vaikka itse sanonkin. Sillä vain on ylitsepääsemättömän symppis ilme. 

Tässä muuten kuvat 24.03.2013 ja 13.01.2014. Aivan yhtä tyhmän näköinen otus vieläkin... Huomenna suunnataankin synttäriostoksille, saa nähdä tarttuuko mukaan mitään!

 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti