4. elokuuta 2013

#84 this is the reason we go at night


Kauaa ei järkevien otsikoiden aika jatkunut, koska en keksinyt tälle postaukselle mitään otsikkoa... Ehkä jatkan siis samalla, omimmalta tuntuvalla tavalla? Mitään sen kummempaa meillä ei ole tapahtunut, pikkuvuntit vain tuntuvat olevan kipeinä, eläinlääkärillä on käyty ja Alma käy hampaidenpoistossa keskiviikkona. Samalla kuvataan omasta pyynnöstämme kohtu, jos siellä vaikka on jotain häikkää. Pidetään peukkuja, että rouva on kunnossa. Ponzolla taas kiusana on oksentelu, mikään ei tunnu pysyvän sisällä. Ell epäili vierasesinettä, mikä on meistä epätodennäköistä, mutta öljyt ja parsat on kuitenkin pojalle syötetty (ilman vaikutusta). Ruuan vaihtaminen on auttanut jonkun verran, katsotaan mihin päin tilanne lähtee tästä etenemään. Jos oksentelu jatkuu, tarkki on uudelleen paikoillaan. Myös Grima sai vatsansa kuralle, kun tänään kylässä käydessään ehti nautiskella perheen koiran ruuat (joita pidetään aina kupissa...). Outoa, että kymmenen vuotta ollaan selvitty ilman minkäänmoisia ongelmia joitain oksenteluja ja ripulointeja lukuunottamatta, ja nyt tuntuu, että kaikki koirat ovat samaan aikaan sairaita. Huih.

Griman kanssa tokoilu on jatkunut, ei olla opittu mitään uutta, tosin "paikka" -käsky alkaa pikkuhiljaa olla hallinnassa. Nyt pitäisi saada sama toimimaan myös normaalina paikallaolona (nyt kun pysähtymään on opittu esim. kesken lenkin, kun neiti jolkottelee edellä), niin perusasiat olisivat hallussa ja päästäisiin treenaamaan tokoluoksetuloa ja liikkeestä pysähtymisiä! 

Ensimmäinen näyttelyesiintyminen tulee tapahtumaan 18.8. kotinäyttelyssä täällä Heinolassa. Katsotaan, miten meillä pentuluokassa menee - kehäjuoksemisen harjoittelu... sitä on tehty jonkun verran, mutta ei tarpeeksi tai niin, että voisin varmoin mielin lähteä kehäkettuilemaan. Mutta vauvaluokkahan se on, ja hyvässä lykyssä muita pentuja ei ole mukana. Enää kaksi viikkoa tähän koitokseen! :D Näyttelyhihna on vielä ostamatta, kovasti joudun käyttämään mietintämyssyä. Millaisen hihnan sitä ostaisi? Ensi viikolla tarkoituksena olisi pyörähtää Lahdessa, ehkä sieltä löytyisi hieman kattavampi tarjonta kuin täältä kotikonnujen pikkupuljuista (joissa en kyllä niissäkään ole hetkeen vieraillut).

halfway through flight there-to, where will you go? 
falling down on the ground where will you go now? 
do you remember what made you fall? and does it matter to you at all?

you wanna go, you wanna see what lies could set you free
you wanna see, right? you'll know this night
halfway through flight there-to, where will you go?
it's a nice way, i think, to wake up with youMinun pentuni on aivan ruskea! Noissa kahdessa surkeasti valottuneessa kuvassa se tulee todella vahvasti esille. Ruskeus näkyy hyvin myös auringossa, etenkin nassussa, selän pörrössä ja hännässä.


you cannot see them when it is light
this is the reason we go at night
in the darkest flight of my career
i am made blue all through
on my dark descend i persevere


i am thinking of you
it's a nice way, i think, to wake up with you
a nice way
i'm separated from you


1 kommenttia: