18. maaliskuuta 2012

#23 ei tää oo totta, oikeesti

Tänään oli pitkästä aikaa ihana auringonpaisteilma ja huomaa heti miten on virkeämpi fiilis kun ei ole pilviä näkyvissä. Nelisen astetta lämmintä, osittain sulaneet tiet ja puut... ah. Tuntuu todella kovaa vauhtia kääntyvän kevääksi, nyt ollaan jo yli maaliskuun puolenvälin! Laskeskelinkin jo tuossa eilisyönä, että miten kauan siihen keikkaan on. Tai siis koko ajanhan minulla on päivät tiedossa, mutta että todella, kauan siihen on. Tänään 18 päivää. Ensi viikon keskiviikkona 15 päivää ja sitten seuraavan viikon maanantaina enää kymmenen. Jestas! Kymmenen kun ei ole enää mitään. Saa nyt nähdä, kun jo nyt hypin seinille odotuksesta, miten olen kuset housussa viikkoa ennen. Tai päivää. Tai juuri ennen keikan alkua. WUHUU! o/

Koulu on vienyt todella paljon aikaa nyt viime viikolla ja sitä edellisellä, ja vie vielä ensi viikonkin ennen pikkuista koetaukoa. Selvisin loistavasti ylivaikeista matikan ja fysiikan kokeista kahdeksikolla (!!) ja sain yläasteen parhaimman numeroni äikänkokeesta, 10- >:) Alkavalla viikolla on sitten edessä enkku, uskonto ja matikan uusintakoe, jonka kaikki tekevät. Vaikka olenkin kasiin übertyytyväinen! Lisäksi pitäisi jossain välissä ehtiä lukea äikän kuukaudenkirja, jonka kävin eilen lainaamassa ja josta sain jo yli puolet luettua. Onneksi, muuten tulee kamala kiirus. Mutta en stressaa koulusta! Vaivun muuten kamalaan kevätmasennukseen, joka ahdisteli jo perjantaina. Onneksi sain foorumille purettua kunnolla. 

Nyt yritän kovasti suostutella iskää siihen, että minusta tulisi nikonisti. Muuan foorumityypillä kun olisi ostajaa vaille sellainen kivankuuloinen pikkuinen, johon saattaisi omat rahkeet riittääkin. Prumprum. 



0 kommenttia:

Lähetä kommentti